ابزار سایت

حریم_خصوصی

فصل 19- حریم خصوصی

بخش «حریم خصوصی» این امکان را به کاربران می‌‏دهد تا بتوانند در صورت نیاز سطوح دسترسی یا موقعیت مکانی ابزارک‏‌ها را تعیین کرده یا آن‏‌ها را از دید دیگران پنهان کنند. کاربر می‌تواند با کلیک بر روی تصویر کاربری خود که مطابق شکل 1 نمایش داده شده است و انتخاب گزینه «حریم خصوصی» وارد صفحه «حریم خصوصی» بشود.

شکل 1: مراحل ورود به صفحه «حریم خصوصی»

شکل 2 نمایی از تنظیمات حریم خصوصی را نشان می‏دهد. هر کدام از مواردی که در این شکل قابل مشاهده است، کارکردی جداگانه داشته و سطح دسترسی عناصر یا ابزارک‌های مجزایی را تعیین می‏کند. شرح کارکرد این موارد در ادامه توضیح داده شده است. تمامی موارد سطح دسترسی شامل یکی از سه مقدار «هر کس»، «فقط خودم» یا «دوستان من» بوده و ابزارک‌ها و عناصر را از دید کاربران غیرمجاز پنهان می‏کند. در صورتی که مقدار سطح دسترسی یک مورد، مقدار «هر کس» باشد، به تمامی افرادی که وارد شبکه اجتماعی می‏‌شوند نمایش داده خواهد شد و برای آن موارد، کاربر غیرمجاز بی‌معنی خواهد بود.

شکل 2: نمایی از تنظیمات حریم خصوصی

نمایش نمایه من: با تنظیم این مورد، نمایه کاربر که متشکل از چند ابزارک است، از دید کاربران غیر‌مجاز پنهان خواهد شد.

نمایش حضور من در وبگاه: با تنظیم این مورد، وضعیت حضور (برخط بودن یا نبودن) کاربر در صفحه «اعضا» از دید کاربران غیرمجاز پنهان خواهد شد.

کسانی که می‌توانند من را به گپ زدن دعوت کنند: با تنظیم این مورد، فقط کاربران مجاز می‏‌توانند با کاربر گپ و گفتگو داشته باشند.

مشاهده گروه‌های من: در نمایه کاربر، ابزارکی با عنوان «گروه‏‌های من» وجود دارد که تنظیمات این مورد، منجر به نمایش ابزارک به کاربران مجاز می‌‏شود. این مورد، تنها برای نمایش ابزارک «گروه‏‌های من» در نمایه است و نمایش یا عدم نمایش هر گروه به صورت جداگانه به دیگر اعضا در تنظیمات هر گروه مشخص می‏‌شود.

نمایش آلبوم‌های من: در نمایه کاربر، ابزارکی با عنوان «آلبوم‏‌های من» وجود دارد که تنظیمات این مورد، منجر به نمایش ابزارک به کاربران مجاز می‏‌شود. این مورد، تنها برای نمایش ابزارک «آلبوم‏‌های من» در نمایه است و نمایش یا عدم نمایش هر آلبوم به صورت جداگانه به دیگر اعضا در تنظیمات هر آلبوم مشخص می‏‌شود.

نمایش ویدیو من: در نمایه کاربر، ابزارکی با عنوان «ویدیو‏های من» وجود دارد که تنظیمات این مورد، منجر به نمایش ابزارک به کاربران مجاز می‌‏شود. این مورد، تنها برای نمایش ابزارک «ویدیو‏های من» در نمایه است و نمایش یا عدم نمایش هر ویدیو به صورت جداگانه به دیگر اعضا در تنظیمات هر ویدیو مشخص می‌‏شود.

نمایش دوستان من: در نمایه کاربر، ابزارکی با عنوان «دوستان من» وجود دارد که تنظیمات این مورد، منجر به نمایش ابزارک به کاربران مجاز می‏‌شود. این مورد، تنها برای نمایش ابزارک «دوستان من» در نمایه است.

مشاهده رخدادهای من: این مورد نشان‌دهنده فعالیت‏‌هایی است که در هنگام استفاده کاربران از شبکه اجتماعی ایجاد می‏‌شوند. نمایش یا عدم نمایش فعالیت‏‌هایی مانند «پسند کردن»، «نظر دادن»، «بارگذاری تصاویر»، «بارگذاری ویدیو» و هرگونه فعالیتی مشابه، توسط تنظیمات این مورد تعیین می‏‌شود. تمامی فعالیت‏‌ها به صورت نوشته در صفحات داشبورد و عمومی با توجه به سطح دسترسی آن‏‌ها، قابل نمایش هستند. شایان ذکر است که فعالیت دوست شدن از این قاعده مستثنا است.

پیش‌فرض نوشته‌های من: امکان ایجاد نوشته در ابزارک «اخبار» در صفحات نمایه و داشبورد برای کاربر صاحب نمایه و داشبورد همواره وجود دارد. این تنظیم نشان‌دهنده مقدار پیش‌فرض سطح دسترسی آن نوشته برای کاربر نویسنده است.

پیش‌فرض نوشته‌ها توسط دیگران برای من: امکان ایجاد نوشته برای شخص دیگری در ابزارک «اخبار» در نمایه کاربر در صورت فعال‌بودن «چه کسانی بتوانند در نمایه من بنویسند» وجود دارد. مقدار این تنظیم نشان‌دهنده مقدار پیش‌فرض سطح دسترسی آن نوشته برای شخص صاحب نمایه است.

نوشته‌های گذشته دیگران در نمایه: با تنظیم این مورد، سطح دسترسی تمامی نوشته‏‌هایی که دیگران در نمایه کاربر ایجاد کرده‏اند، تعیین شده و در صورت تغییر این مورد، تمامی نوشته‏‌های ایجادشده در گذشته، دارای مقدار سطح دسترسی جدید خواهند شد. این تنظیم برای تعیین کل موارد در نظر گرفته شده است و سطح دسترسی هر نوشته در نمایه شخص به صورت جداگانه توسط کاربر صاحب نمایه قابل تنظیم است. چه کسانی بتوانند در نمایه من بنویسند: این مورد نشان‌دهنده تنظیم اجازه ایجاد نوشته در نمایه کاربر به دیگران است.

پیش‌فرض ویدیوهای من: در افزونه «ویدیو»، کاربران توانایی بارگذاری ویدیو را داشته و می‏توانند سطح دسترسی ویدیو را تعیین کنند. تنظیم این مورد نشان‌دهنده مقدار پیش‌فرضی است که در هنگام ایجاد ویدیو، کاربر به عنوان مقدار سطح دسترسی ویدیو می‏بیند.

نوشته‌های گذشته خودم در نمایه: با تنظیم این مورد، سطح دسترسی تمامی نوشته‏‌هایی که کاربر در نمایه خود ایجاد کرده است، تعیین شده و در صورت تغییر این مورد، تمامی نوشته‏‌های ایجادشده در گذشته، دارای مقدار سطح دسترسی جدید خواهد شد. این تنظیم برای تعیین کل موارد در نظر گرفته شده است و سطح دسترسی هر نوشته در نمایه شخص به صورت جداگانه توسط کاربر صاحب نمایه قابل تنظیم است.

حریم_خصوصی.txt · آخرین ویرایش: 2019/01/15 12:45